ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2014, ora 08:44

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2015 a fost aprobat in comisiile parlamentare pentru buget-finante

Articol de Cristian Amariei
Comisiile parlamentare reunite pentru buget-finante au aprobat, joi, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2015, cu majoritate de voturi.

"Am plecat de la un proiect de buget pus de acord cu reprezentantii finantatorilor internationali. Dezbaterile, desi au fost intense, desi s-au operat modificari ca urmare a amendamentelor propuse, nu au adus atingere constructiei principale a bugetului si nu modifica nimic care ar putea sa atraga reprosuri din partea institutiilor financiare internationale. Deficitul este acelasi, plafoanele au fost respectate, bugetele de tipul celor pentru dezvoltare sau de tipul celor sociale, care au fost convenite cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana nu au fost modificate, decat eventual modificari de structura in interiorul lor", a declarat Viorel Stefan, presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera Deputatilor.

Acesta considera ca este o premiera faptul ca s-au adoptat un numar mare de modificari prin amendamente si ca este convins ca acestea vor rezista vineri dezbaterii din Plen.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii