A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713919187.4911.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui, retinut pentru trafic de influenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2014, ora 09:43

Procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui, retinut pentru trafic de influenta

Articol de Ana-Maria Onofrei

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Iasi, fiind acuzat ca a solicitat sume de bani mai multor persoane in schimbul promisiunii ca va interveni la diversi magistrati pentru a oferi solutii favorabile in dosarele acestora.

Vasile Selaru, procuror la Parchetul Tribunalului Vaslui, a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea a trei infractiuni de trafic de influenta, informeaza DNA.

Conform sursei mentionate, la sfarsitul anului 2013, Vasile Selaru a promis unei persoane solutionarea favorabila a unei cereri de recurs in schimbul a 13. 000 lei, bani solicitati sub forma de imprumut fara a se stabili un termen de restituire. Dupa aproximativ trei saptamani, procurorul a restituit suma de 5. 000 de lei, diferenta de 8. 000 de lei fiind pastrata pentru a continua demersurile promise initial.

Acest caz nu a fost singular, in luna mai a acestui an, Vasile Selaru solicitand altor doua persoane suma de 700 de lei si cazare gratuita pe litoral, pentru solutionarea unei cereri de avizare pentru o firma de paza, respectiv supravegherea cercetarilor intr-un dosar penal.

In acest caz, procurorii DNA au beneficiat de sprijinul tehnic al Serviciului Roman de Informatii.

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii