ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2014, ora 13:36

Procesul mortii lui Ionut Anghel incepe in 9 septembrie, la peste un an de la tragedie

Articol de Cristian Amariei
Instanta va incepe dezbaterile in procesul mortii lui Ionut Anghel in 9 septembrie, la un mai mult de un an de la moartea baietelului de patru ani care a fost sfasiat de caini in Parcul Tei din Capitala, invinuiti fiind proprietarul terenului unde a avut loc incidentul si ADP Sector 2.

Dosarul penal legat de moartea lui Ionut Anghel a fost deschis in 3 septembrie 2013 de Parchetul Tribunalului Bucuresti, iar o zi mai tarziu ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului instantei supreme, avand in vedere complexitatea cauzei si intensa mediatizare a acesteia.

Dupa preluarea cazului de Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica (SUPC) de la nivelul Parchetului instantei supreme, procurorul desemnat in acest caz, Romulus Varga, cel care l-a trimis in judecata pe Cristian Cioaca in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu, a demarat audierile in dosar.

Astfel, primii audiati au fost parintii si bunica baiatului, iar ulterior functionari din Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 2, sefi si membri ai unor asociatii de protectia animalelor, precum si o serie de martori care au interactionat cu fratele lui Ionut Anghel dupa producerea tragediei.

Lavinia Mirela Nica, fost voluntar al Asociatiei Caleidoscop, care in 2008 a semnat, in numele ONG-ului, pentru adoptarea unuia dintre cainii care l-au atacat pe Ionut Anghel, s-a prezentat in 6 septembrie 2013, la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiata. Tot in 6 spetembrie 2013 a fost audiata de procurori si presedinta Asociatiei Caleidoscop, Carmen Secareanu.

Trei zile mai tarziu, in 9 septembrie 2013, anchetatorii l-au convocat la audieri pe administratorul firmei pe terenul careia Ionut Anghel a fost omorat de caini, Constantin Ciorascu.
In 13 septembrie 2013 anchetatorii au chemat-o la audieri pe bunica lui Ionut, Aurica Anghel.

Integral pe mediafax.ro
Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii