A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714054811.1742.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prince era dependent de medicamente opiacee, potrivit unui specialist chemat de urgenta inainte de moartea artistului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
06-05-2016, ora 12:29

Prince era dependent de medicamente opiacee, potrivit unui specialist chemat de urgenta inainte de moartea artistului

Articol de Madalina Irimia
Prince era dependent de medicamente opiacee, potrivit unui specialist renumit, contactat de artist cu putin inainte de moartea sa prematura la 21 aprilie 2016.

Recunoscut pentru rezultatele sale in tratarea dependentei de alcool, droguri sau medicamente, specialistul californian Howard Kornfeld a fost contactat la 20 aprilie de catre reprezentantii artistului, a declarat avocatul acestuia, William Mauzy in cadrul unei conferinte de presa organizate miercuri, citat de AFP. "Era intr-o situatie medicala de urgenta", a explicat avocatul cu privire la Prince.

Fiindu-i imposibil sa ajunga la Minneapolis pe 21 aprilie, Howard Kornfeld l-a trimis pe fiul sau, Andrew, dand asigurari ca va veni si el pe 22. "Urma sa-l examineze si sa stabileasca un tratament", a declarat William Mauzy, explicand ca nici Howard Kornfeld, nici fiul sau nu au discutat direct cu cantaretul.

Andrew Kornfeld a luat un zbor in timpul noptii si a ajuns joi (21 aprilie) dimineata la resedinta artistului din Paisley Park. Pentru ca Prince a fost de negasit, asistentii sai au pornit in cautarea sa alaturi de Andrew Kornfeld si l-au descoperit in cele din urma lipsit de viata intr-un lift.

Mauzy a mai declarat ca Howard Kornfeld ii aranjase lui Prince o intalnire la biroul unui medic Minneapolis joi dimineata, inainte de sosirea fiului sau, Andrew, insa artistul nu s-a prezentat.

O autopsie a fost efectuata la cateva ore dupa moartea cantaretului, insa rezultatele acesteia nu au fost inca facute publice.

Potrivit canalului de stiri CNN, anchetatorii au descoperit in corpul lui Prince medicamente opiacee. Aceste calmante (care contin opiu) sunt responsabile pentru un val de supradoze aparut in SUA de mai multi ani. In 2014, 14.000 de oameni au murit din cauza supradozei cu aceste medicamente, potrivit datelor oferite de Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC).

Motivele pentru care Prince a inceput sa ia analgezice nu au fost inca stabilite, insa fac subiectul multor zvonuri, cum ar fi cel ca artistul suferea de o boala indelungata, care l-ar fi impins sa ia analgezice puternice.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii