A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714162678.0553.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primele sanctiuni drastice pentru cluburile iesene care nu respecta legea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2015, ora 08:07

Primele sanctiuni drastice pentru cluburile iesene care nu respecta legea

Articol de Cristian Amariei
Conform planului de masuri initiat la inceputul saptamanii, municipalitatea ieseana a aplicat primele sanctiuni diferitelor societati care nu respecta prevederile legale de functionare. La controale au participat Jandarmeria, Politia Municipiului, Politia Locala, ISU, DSP, DSV si Corpul de Control.

Master Club, sanctiune de 50.000 de lei

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Roznovanu miercuri, 4 noiembrie, primarul interimar Mihai Chirica a prezentat primele rezultate ale verificarilor efectuate la o serie de cluburi din oras. Astfel, Societatea Transworld SRL (Master Club) a fost sanctionata cu 50.000 de lei, amenda aplicata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta pentru nerespectarea normelor de securitate la incendiu. De asemenea, Corpul de Control al Primariei Iasi a aplicat aceleiasi societati o amenda de 5.000 de lei pentru lipsa autorizatiei de functionare, iar Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar Veterinara au aplicat somatii premergatoare sanctiunii contraventionale. De asemenea, SC Fimev Invest SRL (Italianissimo) a primit o sanctiune de 5.000 de lei pentru lipsa planului de interventie in caz de incendiu, Corpul de Control al Primariei aplicand o amenda de 2.000 de lei pentru lipsa autorizatiei emisa de primarie.

Controalele continua

In urma amplelor verificari din seara de 3 spre 4 noiembrie, au mai fost sanctionate societatile comerciale Micul Verde (Cafeneaua Piata Unirii) – 5.000 de lei pentru lipsa planului de interventie, Chelsea ARG (Club Oxford) – 3.000 de lei pentru blocarea unei cai de evacuare si instalatii electrice improvizate, SC London Pub & Club – 5.000 de lei pentru lipsa planului de interventie in caz de incendiu. In momentul controlului, SC Soft Social SRL (Skin), Asociatia Aparentele (Club Vibes, situat sub hostel Bucovina str. Cuza Voda), SC Cbar Moldova Consulting SRL (Biblioteque), SC Cafeneaua Fix (Teatru Fix), Club Bila 8, Club Fever, Club Manhatan erau inchise. “Aceste actiuni nu le oprim aici, mergem pana la capat. Dupa ce terminam cu zona de cluburi, ne vom duce spre zona de cafenele, restaurante, baruri”, a declarat Mihai Chirica, primarul interimar al Iasului.

     
Tag-uri: iasi, club, aviz, pompieri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  06.11.2015 08:42

Extra lucru la domiciliu Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii