A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716111691.7485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Primavara isi reintra in drepturi- 23 de grade in weekend!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-03-2012, ora 12:44

Primavara isi reintra in drepturi- 23 de grade in weekend!

Articol de Madalina Irimia

Meteorologii anunta pentru vineri vreme frumoasa, cu soare generos si maxime care ating si 16 grade.

Fulgii de zapada nu mai fac parte din tabloul meteorologic in acest sfarsit de saptamana. Vantul va sufla mai hotarat doar pe crestele montane, dar temperaturile urca, vineri, pana la 16 grade Celsius.

Vreme frumoasa se anunta si in Moldova, desi ziua debuteaza cu ceata si bruma. Meteorologii anunta 12 grade la Bacau, 13 la Focsani, 13 grade la Iasi si la Piatra Neamt si 12 grade la Suceava si la Botosani.

In weekend, se incalzeste si mai mult, iar valorile maxime vor fi sambata cu pana la 10 grade mai mari decat cele normale pentru mijlocul lunii martie. Vantul va adia placut, soarele va fi generos si ziua de sambata - cand termomerele vor arata pana la 20 de grade - nu va fi umbrita de niciun nor.

Duminica va completa un weekend calduros, cu valori termice demne de luna aprilie. Primavara devine si mai indrazneata, soarele straluceste si mai tare, iar termometrele vor arata si 23 de grade. (ziare.com)

Foto: chestii.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii