ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

CULTURA
21-04-2012, ora 16:21

Prima imagine din Hitchcock: cum arata Anthony Hopkins in rolul legendarului regizor britanic

Articol de Cristian Amariei

Anthony Hopkins se transforma in celebrul regizor britanic, Alfred Hitchcock, in prima imagine oficiala din filmul biografic "Hitchcok", regizat de Sascha Gervasi.

La 52 de ani de la Psycho, se fac doua filme despre viata lui Alfred Hitchcock. Uite ce actori senzationali vor juca in ele La 52 de ani de la Psycho, se fac doua filme despre viata lui Alfred Hitchcock. Uite ce actori senzationali vor juca in ele

Actorul de 74 de ani seamna izbitor de mult cu regizorul care a oferit cateva dintre capodoperele cinematografiei moderne mondiale.

Drama biografica "Hitchcock" se va lansa in 2013 si are o distributie senzationala: Anthony Hopkins e Hitchock, Helen Mirren este nevasta sa Alma Reville, James D'Arcy e Anthony Perkins, iar Scarlett Johansson e Janet Leigh. Producatorii au anuntat ca Jessica Biel va face si ea parte din distributie interpretand-o pe actrita Vera Miles.

Filmul regizat de Sacha Gervasi va relata experientele traite de Hitchcok in timpul filmarilor pentru thrillerul "Psycho" la sfarsitul anilor '50. Scenariul este semnat de John McLaughlin, iar producatorii sunt Ivan Reitman, Joe Medjuck si Tom Pollack, prin Montecito Picture Company, alaturi de Tom Thayer.

Filmul va fi diferit de cealalta pelicula biografica, "The Girl", care se va face tot in acest an, la 52 de ani de la lansarea Psycho. The Girl va aduce in prim plan obsesia regizorului pentru vedeta feminina din The Birds, Tippi Hedren, care va fi jucata de Sienna Miller.

"Psycho" a devenit aproape instantaneu un clasic al genului atunci cand a fost lansat, in 1960, si multi pasionati de cinematografie il considera drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic. Acest film de groaza a beneficiat de trei continuari si de un remake realizat in 1999.

Sursa: Procinema.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii