ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2015, ora 09:42

Presedintele Consiliului Judetean Iasi va propune abrogarea Hotararii privind participarea Judetului Iasi la Expozitia Universala EXPO Milano 2015

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a anuntat ca va initia procedura de abrogare a Hotararii Consiliului Judetean privind participarea Judetului Iasi la Expozitia Universala EXPO Milano 2015. Acesta a afirmat ca decizia a fost luata din cauza disputelor politice generate de PSD.

„Am anuntat astazi ca renunt la proiectul participarii Judetului Iasi la Expozitia Universala EXPO Milano 2015 din Italia, cel mai mare eveniment de acest gen din lume. Dezbaterea care a iesit in urma comunicatului de presa al PSD in care eu sunt acuzat de tentativa de deturnare de fonduri publice si, mai ales, efectele sale m-au intristrat profund. Lipsa consensului politic pe acest subiect a condus la faptul ca oamenii de afaceri au incetat sa confirme prezenta. Universitatile ar fi venit, dar mediul de business, care e mult mai sensibil la aceste contre politice, a preferat sa se abtina la acest eveniment. Era o sansa imensa pentru firmele din Iasi sa se prezinte in cea mai inalta atmosfera. Fiind sensibili la aceste contre, nedorind sa fie captivi intr-o disputa politica pe care nu mi-am dorit-o, nu am cautat-o, nu am generat-o, nu au mai confirmat participarea la acest eveniment major. Luand la cunostinta aceste lucruri, cu tristete, am scris expunerea de motive, ca initiator al proiectului initial.
Vad cum un lucru bun, care folosea pe deplin Iasului, a fost compromis din cauza disputelor politice. inteleg lupta politica, fac parte din ea, inteleg contrele si disputele, dar cand rezultatul este compromiterea prezentei Iasului la cea mai mare expozitie mondiala, e dincolo de puterea mea de a intelege cum faci bine comunitatii locale in acest mod. Astept cu interes sa vad ce se pune in loc. Pentru mine este clar ca, din acest moment, dupa ce s-a compromis cel mai mare eveniment de promovare a Iasului, orice alt tip de proiect inovativ, care sa diferentieze comunitatea noastra de celelalte, nu are cum sa aiba sprijin politic in Iasi. Eu astept si altii, in speta PSD in primul rand, care este si in conducerea Primariei, sa vina cu alte proiecte care sa scoata Iasul in lume”, a declarat Adomnitei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  22.04.2015 15:50

Voința și dorința, când sunt combinate corect, fac o pereche irezistibilă. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :albastreala_75@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii