A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715156437.6106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Presedintele CNAS, Lucian Duta, da in judecata Antena 3
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-03-2012, ora 17:50

Presedintele CNAS, Lucian Duta, da in judecata Antena 3

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, a anuntat ca da in judecata postul de televiziune Antena 3, pentru un material in care era acuzat ca nu si-a trecut sotia, pe Simona Duta, in declaratia de avere, desi el nu mai era casatorit cu ea.

"Am divortat in 2009 de Simona Duta, inainte de numirea mea ca presedinte al CNAS. Ca urmare a faptului ca eram divortat in momentul numirii in functia pe care o detin, nu a existat obligatia legala pentru ca fosta mea sotie sa depuna declaratia de avere.

In plus, Simona Duta este medic oftalmolog si detine functia de administrator la o companie care se ocupa de efectuarea de servicii medicale oftalmologice, nu de distributia de medicamente", a declarat Lucian Duta, pentru Mediafax.

El a mai spus si ca aceasta campanie a Antenei 3 il afecteaza personal, dar afecteaza si activitatea CNAS.

"Aceasta campanie aduce prejudicii nu numai dreptului meu la imagine si viata privata, dar afecteaza si imaginea institutiei pe care o conduc. Voi face toate demersurile privind actionarea in justitie a postului Antena 3", a mai afirmat Duta.

In editia de joi seara a emisiunii "Sinteza zilei", realizata de Mihai Gadea, la postul de televiziune Antena 3, moderatorul a prezentat "o schema", in care o firma detinuta de Simona Duta ar fi beneficiat de plati din partea CNAS.

Moderatorul Mihai Gadea a mai avut conflicte cu Lucian Duta, facandu-l pe acesta, intr-o emisiune televizata, "dobitoc" si "nesimtit".

Sursa: ziare.com

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii