ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2015, ora 15:05

Ponta, scos din pepeni de jurnalisti: „Nu puteti sa stabiliti pentru mine ce e important”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta s-a suparat, joi, pe jurnalistii care il intrebau despre votul dat de Senat pentru arestarea lui Dan Sova, asa ca a plecat inainte sa le raspunda la intrebari, in ciuda insistentelor acestora.

Intrebat de un jurnalist cum comenteaza declaratia lui Traian Basescu, conform careia presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar trebui sa ajunga in fata Justitiei pentru abuz in serviciu, Victor Ponta a inceput sa vorbeasca despre fostul presedinte al Romaniei, in loc sa raspunda la intrebare.

"Domnul Basescu spune atat de multe minciuni si aberatii incat, daca atatia ani a trebuit sa il suportam cu totii... ", a inceput Victor Ponta sa spuna, fiind insa intrerupt de jurnalistii nerabdatori sa afle raspunsul.

"E de bun simt sa ma ascultati!", a continuat, Victor Ponta, vizibil iritat.

"Alta e intrebarea", a replicat o jurnalista, subliniind ca era una importanta.

"Dumneavoastra nu puteti sa stabiliti pentru mine ce e important", s-a enervat Victor Ponta, dupa care s-a intors si a plecat, urmarit de ziaristii care insistau sa le raspunda la intrebari despre cazul Dan Sova si sa spuna daca statutul Senatului este mai important decat Constitutia, mai ales ca premierul este doctor in drept.

"Intotdeauna va voi respecta atata timp cat ma veti respecta si dvs. Va multumesc si va doresc o zi buna", a replicat Ponta, indepartandu-se cu pas grabit.

79 de senatori au votat, miercuri, pentru incuviintarea arestarii senatorului PSD Dan Sova, dar presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca numarul nu a fost suficient, conform regulamentului, dar in ciuda prevederilor Constitutiei.

PNL a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala si a cerut demisia lui Tariceanu.

Episodul Sova inregistrat miercuri la Senat a fost criticat si de mai multe ambasade, fiind preluat in presa internationala.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii