A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713850237.5917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta, prima reactie dupa moartea lui Condrea: „Cum e posibil asa ceva?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-05-2016, ora 09:33

Ponta, prima reactie dupa moartea lui Condrea: „Cum e posibil asa ceva?”

Articol de Madalina Irimia
Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, a murit intr-un accident rutier, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit puternic de un copac pe un drum judetean din Corbeanca. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Fostul premier Victor Ponta se intreaba: "Cine are putere sa faca asa ceva?!"

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicata in scandalul dezinfectantilor folositi in spitale, a murit, duminica seara, intr-un accident rutier produs in judetul Ilfov.

Dan Condrea a decedat dupa ce masina pe care o conducea a intrat cu viteza intr-un copac de pe marginea drumului. El a fost desfigurat in urma impactului, dar oamenii legii l-au identificat pe baza actelor gasite langa masina. Anchetatorii nu exclud ipoteza sinuciderii.

Victor Ponta, pe Facebook: "Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata! Ps - am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema "Hexi Pharma" / la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!".

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii