ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2015, ora 08:26

Ponta il ataca pe Basescu, dupa aparitia acestuia la TV: „Locul meritat ar fi langa Udrea”

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta a reactionat la declaratiile de luni seara ale fostului presedinte Traian Basescu, criticandu-l dur pe fostul sef al statului, pe o retea de socializare.

Ponta a afirmat ca locul meritat pentru Traian Basescu ar fi "langa Udrea", ca fostul sef de stat nu are nicio remuscare dupa 10 ani de "regim mafiot" si adaugand: "aroganta, ura, minciuna, nesimtire".

"Basescu la TVR ( locul meritat ar fi langa Udrea). NO NEWS - aroganta/ura/minciuna/nesimtire! nicio remuscare dupa 10 ani de regim mafiot!", scrie Ponta pe Twitter.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania are o generatie tanara ratata: cea a lui Victor Ponta, Dan Sova sau Monica Iacob-Ridzi, si ca incepe sa investeasca in Eugen Tomac, unul dintre putinii care au ramas alaturi de el pana in ultima zi de mandat.

Elena Udrea este in arest din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata pentru 30 de zile prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul "Microsoft".

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: ziare.rnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
dan,  18.02.2015 09:51

SI AL TAU LINGA CUMNAT!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii