A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713300831.45.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ponta: „Gazoductul Iasi-Ungheni este cel mai important proiect pentru Moldova, trebuie continuat pana la Chisinau”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2015, ora 11:26

Ponta: „Gazoductul Iasi-Ungheni este cel mai important proiect pentru Moldova, trebuie continuat pana la Chisinau”

Articol de Madalina Irimia
Premierul Victor Ponta a apreciat, miercuri, ca gazoductul Iasi-Ungheni trebuie continuat pâna la Chisinau.

"Cel mai important proiect pentru Moldova. O provocare pentru Iurie Leanca si pentru mine! Trebuie continuat pâna la Chisinau!", a scris premierul Ponta, pe Twitter.

Livrarile de gaze din Romania pentru Republica Moldova prin conducta Iasi — Ungheni vor incepe miercuri, a anuntat marti premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici.

''Gazoductul Iasi — Ungheni isi va incepe activitatea cu ziua de miercuri; desfasuram deja discutii la capitolul gazoductului Ungheni — Chisinau, ceea ce ne va da posibilitatea sa acoperim intreaga tara cu gazul din Romania si sa cream o concurenta loiala pe piata energetica din Republica Moldova'', a declarat Chiril Gaburici in cadrul unei conferinte de presa sustinute alaturi de secretarul adjunct de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit Unimedia.

Gazoductul Iasi-Ungheni a fost inaugurat la 27 august 2014, de Ziua Independentei, la un an de la lansarea constructiei acestuia, aminteste Radio Chisinau. Contractul de livrare a gazului din Romania, prin gazoductul Iasi-Ungheni, a fost semnat la 22 decembrie 2014 de catre autoritatile de la Chisinau si cele de la Bucuresti.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii