A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716139763.1638.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Politia Romana ii va putea depista cu ajutorul unui soft special pe soferii care conduc masini furate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2013, ora 07:34

Politia Romana ii va putea depista cu ajutorul unui soft special pe soferii care conduc masini furate

Articol de Cristian Amariei

Politia Romana ii va putea depista pe soferii care conduc autoturisme furate cu ajutorul unui soft special care este conectat in permanenta la baza de date unde sunt inregistrate toate masinile date in urmarire.

Seful IGPR, chestorul-sef Petre Toba, a declarat vineri ca pana acum Politia Romana nu a avut astfel de sisteme de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare, in afara radarelor fixe montate pe DN1.

In cadrul unui proiect-pilot, una dintre autospecialele politiei a fost dotata cu acest echipament special de detectare a autoturismelor.

"Acest sistem a fost preluat si integrat in autospeciala de la Sectia Autostrazi de la Politia Capitalei. Politia Capitalei a achizitionat acest sistem cu ocazia Summitului NATO din 2008. Erau folosite de cele mai multe ori pe intrarile in Bucuresti, dar nu aveau o legatura online cu baza de date. Am reusit sa realizam aceasta legatura cu baza de date. Pana acum, Politia Romana nu a avut astfel de sisteme de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare decat pe DN1, ca sisteme fixe. Acum am reusit sa le dezvoltam si ca sisteme mobile. Sunt zece echipamente mobile la Capitala. Daca vom reusi sa le dezvoltam, vor fi extrem de utile la nivelul tuturor inspectoratelor de politie judetene", a precizat chestorul-sef Petre Toba, cu prilejul prezentarii noilor dotari.

Integral pe agerpres.ro

     
Tag-uri: furt, masini, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii