A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714598367.0505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Pinalti, in arest la domiciliu: „Fotbalul si politica m-au adus la Rahova. Beciul Domnesc te inmoaie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2015, ora 11:38

Pinalti, in arest la domiciliu: „Fotbalul si politica m-au adus la Rahova. Beciul Domnesc te inmoaie”

Articol de Cristian Amariei
Gheorghe Stefan, cel cunoscut sub pseudonimul "Pinalti" a fost eliberat, miercuri seara, din arestul preventiv. Zilele trecute, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa il plaseze in arest la domiciliu, insa procurorii au contestat decizia.

Fostul primar al orasului Piatra Neamt a declarat, miercuri seara, la parasirea Arestului Capitalei, ca a facut multe greseli si ca, atat Primaria, cat si fotbalul l-au adus in spatele gratiilor. Totodata, acesta a admis ca a facut o serie de greseli pentru care a platit si a declarat ca intentioneaza sa se retraga din politica.

"Justitia fata de persoana mea a fost corecta. Nu am ce sa le reprosez. Dar ma gandesc ca exista o justitie divina si vor plati toti dupa faptele si dupa inima lor. Nu am dusmanie pe nimeni si cred ca toti oamenii din Romania au realizat ca toti care gresim trebuie sa platim. Eu am gresit, voi plati, sper ca sa nu se mai intample si sa nu mai faca altii erori. Am gresit foarte mult ca am avut incredere in oameni si increderea mea a fost valorificata sau, de unii, fructificata. Aici am gresit. (...) Starea de sanatate este precara, cel mai dureros este ca mi-a reaparut leucemia limfatica cronica incipienta. in toate lucrurile rele trebuie sa vezi si binele. Nu mai fac politica in viata mea, la Primarie am renuntat, viata la Primarie e cea mai grea viata", a declarat Gheorghe Stefan.

Intrebat daca are ceva sa-i reproseze fostului ministru al Turismului Elena Udrea, acesta a replicat: "Nu am ce reprosa la nimeni, absolut!"

"Din dosar (Dosarul "Microsoft", n.r.) nu pot spune nimic. Chiar si azi am vazut la unele televiziuni se vehicula ca as fi facut denunturi de persoane foarte importante din Romania - este fals. Un singur lucru am spus eu, care a fost confirmat de un politician de rang inalt, ca la campania prezidentiala din 2009 erau doua sedii de campanie. E o maxima la noi, ca ce nu te omoara te intareste. Dar va spun cu siguranta ca Beciul Domnesc te inmoaie, oricum nu iesi tare de acolo", a mai spus Gheorghe Stefan.

Intrebat daca isi reproseaza ceva, acesta a replicat: "Ca am candidat la Primaria Piatra Neamt, ca am intrat in politica, pentru ca am intrat intr-un anumit sistem care m-a dus la inchisoare. Cred ca aici am gresit. Atata timp cat nu faceam politica, nu am avut nicio problema si niciun proces. (...) si fotbalul, si Primaria m-au adus la Rahova. Am renuntat la amandoua, doua lucruri care erau foarte stresante si ocupau foarte mult timp."

"Primaria Piatra Neamt m-a facut sa intru in politica. Am candidat ca primar al PNL, am intrat in sistemul politic si e normal, daca gresesti si faci erori, sa ajungi... Cred ca toti politicienii sau majoritatea, sa fiu elegant, intr-un fel au facut sau vor face greselile pe care le-am facut eu, insa probabil la un anumit nivel. Unii mai au si sanse, eu nu am avut", a incheiat Gheorghe Stefan.

Pe durata arestului la domiciliu, Gheorghe Stefan nu are voie sa paraseasca imobilul in care locuieste, fara incuviintarea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza.

In dosarul "Microsoft", oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru si primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, sunt acuzati de trafic de influenta si spalare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, de luare de mita si spalare de bani.

In acest dosar sunt vizati si alti opt fosti ministri: senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu si Adriana ticau.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii