ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-09-2014, ora 16:34

Peste 60 de fotografii nud cu Jennifer Lawrence, furate de un hacker, din iCloud. Alta vedeta afectata de atac: Kate Upton

Articol de Madalina Irimia
Un hacker sustine ca a reusit sa intre in posesia unor fotografii nud cu mai multe celebritati - printre acestea aflandu-se Jennifer Lawrence, Kate Upton sau Victoria Justice.

Conform BuzzFeed, fotografiile au fost furate de hacker datorita unei brese de securitate din iCloud - serviciul Apple de stocare online - si postate pe website-ul 4chan.

Autenticitatea unora dintre aceste fotografii nud a fost confirmata de vedete, asa cum este cazul lui Jennifer Lawrence, al carui purtator de cuvant a declarat: "Aceasta este o incalcare flagranta a spatiului privat. Autoritatile au fost deja contactate si vor pedepsi pe oricine va posta online fotografiile furate de la Jennifer Lawrence".
Hackerul de pe 4chan sustine ca au intrat in posesia a peste 60 de selfies nud ale castigatoarei premiului Oscar. In plus, el a postat online o lista completa a tuturor vedetelor afectate de actiunea sa, fiind dispus sa vanda inclusiv inregistrari video contra unor sume importante de bani.

Departamentul de politie din Los Angeles a anuntat pentru Huffington Post ca deodamdata nu are cunostiinta despre acest incident, iar FBI nici nu a confirmat, nici nu a infirmat. De asemenea, compania Apple nu a facut niciun comentariu.
Pe de alta parte, Victoria Justice a scris pe Twitter ca fotografiile cu ea nu sunt reale.

Integral pe stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii