ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2015, ora 12:15

Persoanele predispuse la intepaturi de tantari

Articol de Cristian Amariei
Vara este sezonul tantarilor, insa anumite persoane sufera mai mult din cauza acestor insecte. Raspunsul este dat de specialisti: unii sunt mai ”atractivi” pentru tantari, deci sunt predispusi la intepaturile lor.

Una din zece persoane sunt foarte atractive pentrun tantari - aceasta este concluzia unui profesor emerit din cadrul Universitatii din Florida, in timp ce alti specialisti sustin ca procentul este si mai mare, de 20% dintre oameni.

Un lucru este cert, indiferent de procent. Sunt persoane predispuse muscaturilor de tantari si acest lucru nu este determinat de culoarea parului sau de nivelul glicemiei, relateaza Huffington Post.

Uneori conteaza specia tantarului, sustin specialistii, si preferintele lor.

Daca ai o constitutie corporala masiva, atunci organismul produce mai mult dioxid de carbon. Adica fix ce ii atrage pe tantari. Din acest motiv, adultii si barbatii, in general, sunt muscati mai des de aceste instecte.

La fel de mult tind tantarii sa-i muste pe cei care au o cantitate mai mare de acid lactic, adica cei care tocmai au facut exercitii fizice.

Cei cu metabolismul rapid sufera la fel de mult din cauza tantarilor, din cauza nivelului scazut de colesterol.

Chiar si cei care au un miros aparte, care atrage tantarii, sunt predispusi muscaturilor. Este vorba despre respiratia fiecaruia, dar si de cum se imbina anumite produse cosmetice pe pielea cuiva.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii