A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714135279.3473.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Perchezitii DNA la Consiliul National al Audiovizualului, inclusiv in biroul Laurei Georgescu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2014, ora 10:20

Perchezitii DNA la Consiliul National al Audiovizualului, inclusiv in biroul Laurei Georgescu

Articol de Madalina Irimia
Procurori DNA fac, joi, perchezitii in mai multe birouri din sediul Consiliului National al Audiovizualului, printre care si cel al presedintelui CNA, Laura Georgescu, intr-un dosar privind fapte asimilate celor de coruptie care ar fi fost comise in acest an.
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca procurorii fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

In aceasta cauza, procurorii fac, joi, mai multe perchezitii la sediul unei institutii publice din Bucuresti, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca perchezitiile au loc in mai multe birouri din sediul Consiliului National al Audiovizualului, inclusiv in biroul presedintelui CNA, Laura Georgescu.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

In luna septembrie, DNA a anuntat ca, in dosarul privind obtinerea licentei audiovizuale de catre Giga TV, a inceput urmarirea penala fata de Viorel Hrebenciuc, deputat PSD la acea data, Narcisa Iorga, care la acel moment era membru al CNA si al carei mandat s-a incheiat in 13 octombrie, Laura Georgescu, presedintele CNA, si Gheorghe stefan, primarul municipiului Piatra Neamt.

Sursa: mediafax.ro
Foto: meritocratia.tv
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii