A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713580856.5711.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Partidul premierului Rutte a castigat alegerile din Olanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-03-2017, ora 09:20

Partidul premierului Rutte a castigat alegerile din Olanda

Articol de Cristian Amariei
Partidul Popular pentru Libertate si Democratie (VVD), condus de premierul Mark Rutte, a castigat alegerile parlamentare din Olanda.

Dupa numararea a 94% din voturi, Partidul Liberal VVD a obtinut cele mai multe sufragii, urmand sa aiba 33 de reprezentanti in Parlament, arata CNN.

Formatiunea lui Geert Wilders, PVV, se afla pe a doua pozitie, alaturi de formatiunea crestin-democrata CDA si de partidul de centru D66, cu 20 mandate fiecare.

Partidul Verzilor a obtinut 16 mandate, Partidul Socialist 14, iar Partidul Laburist a obtinut noua mandate, o scadere semnificativa.

Primele exit-poll-uri anuntau ca partidul lui Mark Rutte a castigat 31 de reprezentanti in Parlament, iar formatiunea lui Wilders 19.

Aproximativ 34% dintre alegatorii partidului VVD spun ca actuala criza cu Turcia le-a influentat alegerea, arata exit-pollul publicat de IPSOS, citat de The Guardian.

Pe de alta parte, 81% au declarat l-au votat pe Rutte in primul rand pentru modul in care a administrat economia.

Dupa aflarea rezultatelor, Mark Rutte a declarat ca tara a "respins populismul gresit". Cititi mai multe pe ziare.com
     
Tag-uri: Mark Rutte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (5)  
blabling2,  23.05.2023 09:38

mind game connect 4, have you tried?

   
Andrew Mark,  20.03.2023 17:01

Your post is very helpful and information is reliable. I am satisfied with your post. Thank you so much for sharing this wonderful post. Chris Evans Ghosted Leather Jacket

   
Mike Rooney,  15.02.2023 15:02

Thanks for sharing informative post. It is one of the best site that I have visited. Hope you will share more quality blog posts thank you. M3GAN Violet McGraw Puffer Jacket

   
SallieStevens,  11.11.2021 04:24

Backlinks are links from a page on one website to another. This is important to us and your are giving us a chance and opportunity to help each other. We are hoping to have same goal the future of our.https://www.chokdeebacarrat.com/ole777/

   
HENRIETTA FERNANDO,  27.03.2017 08:27

Bună ziua, Cautati o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, credit de nevoi personale, credit auto, Acasă împrumut, student de împrumut, de afaceri de împrumut, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și multe altele. Ați fost respinse de bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutarea nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro, la o rată a dobânzii extrem de împrumut de 2%. Contactati-ne azi prin e-mail nostru acum și vom fi bucuroși să vă problemele financiare și de domeniul trecutului. Nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat. E-mail-ne pe: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii