A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713527071.5443.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Parlamentul decide astazi daca Elena Udrea va fi arestata. „Sunt tinta unei actiuni de denigrare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2015, ora 08:44

Parlamentul decide astazi daca Elena Udrea va fi arestata. „Sunt tinta unei actiuni de denigrare”

Articol de Cristian Amariei
Parlamentarii sunt chemati astazi sa voteze daca ii ridica sau nu imunitatea Elenei Udrea. Aseara a fost audiata de deputatii din comisia juridica dupa ce procurorii anticoruptie au emis pe numele ei 5 solicitari.

Dintre solicitarile formulate de procurorii DNA, doua sunt pentru incuviintarea arestarii si trei de incepere a urmaririi penale. Fosta candidata la presedintia Romaniei sustine ca se incearca reducerea sa la tacere. ''Este mult mai greu sa incerci sa faci dezvaluiri atunci cand esti arestat preventiv'', a concluzionat Elena Udrea.

Duminica, la sosirea in Parlament, Elena Udrea a sustinut ca procurorii cer arestarea ei din cauza denuntului pe care l-a facut impotriva generalului Florian Coldrea de la SRI: "Impotriva mea exista un asalt in acest moment, sunt tinta a unei actiuni de denigrare si in acelasi timp a unei actiuni care are ca finalitate tacerea mea. se doreste sa tac. Ce s-a intamplat intre joi si marti este, de fapt, denuntul pe care eu l-am facut impotriva generalului Coldea de la SRI. De aici a pornit, de fapt, aceasta avalansa de cereri de arestare, nemaiintalnit in Parlamentul Romaniei".

Cu toate acestea, deputatul a lasat sa se inteleaga ca va respecta votul din Parlament cu privire la solicitarile procurorilor.

Elena Udrea: "Vreau sa ma prezinta in fata anchetatorilor si vreau sa fiu audiata legat de acuzatiile care mi se aduc insa solicitarea de arestarea preventiva formulata de 3 ori in cateva ore mi se pare excesiva si exceptionala. Se incearca reucerea mea la tacere. Este mult mai greu sa spui lucrurile pe care vrei sa le spui sa faci dezvaluiri despre oameni despre care nimeni n-are curajul sa spuna nimic, cum este cazul domnului general Coldea atunci cand esti arestat preventiv. Acesta este motivul pt care lucrurile sunt pe repede inainte totul in cateva zile."

Procurorii anticoruptie au trimis 5 solicitari Legislativului, toate pe numele fostei candidate la presedintia Romaniei. Fiecare dintre cele cinci cereri - doua de incuviintare a arestarii si trei de incepere a urmaririi penale - va fi votata in secret cu bile, in plenul Camerei Deputatilor.

In doarul "Gala Bute" procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de abuz in serviciu si luare de mita.

In dosarul Microsoft, aceasta este acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratia de avere. DNA sustine ca omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat în dosarul Microsoft, a denuntat-o pe Elena Udrea ca ar fi pretins si primit jumatate de milion de euro pentru a-i rezolva acestuia problemele din justitie.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nicolaescu,  09.02.2015 09:40

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii