A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713602195.9907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Temperaturile vor ajunge la 39 de grade, LA UMBRA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-08-2015, ora 09:02

PROGNOZA METEO. Temperaturile vor ajunge la 39 de grade, LA UMBRA

Articol de Madalina Irimia
Meteorologii ne avertizeaza ca vremea caniculara va persista in urmatoarele zile, fiind asteptate 39 de grade Celsius, la umbra.

Joi nu scapam de vremea caniculara si disconfortul termic accentuat, mai ales in vestul si sudul tarii unde au foat prelungite avertizarile cod portocaliu si cod galben. La nivelul intregii tari, se vor inregistra temperaturi maxime, la umbra, cuprinse intre 29 grade in sudul si in nordul litoralului dar si in zonele depresionare din vestul Transilvaniei si chiar 39 de grade in Banat. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in jumatatea de est a tarii si la munte, unde insa doar pe arii restranse vor fi averse insotite de fulgere si tunete.

Vineri, vremea se va mentine caniculara indeosebi in regiunile vestice si sud-vestice, iar la nivelul intregii tari temperaturile maxime se vor incadra intre 29 grade in nordul litoralului si in estul Transilvaniei si 38 de grade in vest. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in zona montana, dar si in regiunile estice si sud-estice, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul poate fi mai turbulent doar in timpul averselor.

Sambata, vremea va fi caniculara in orele amiezii in vestul tarii, local in sud si pe arii mai restranse in centru, unde disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor incadra intre 28 de grade in sudul si nordul litoralului si 37...38 de grade in Crisana, Banat si Oltenia. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana, dar si in regiunile centrale, estice si sud-estice, unde cu precadere dupa-amiaza, izolat vor fi averse si descarcari electrice dar si vant mai alert.

Duminica, vremea se va mentine caniculara in sud tarii, dar local si in celelalte regiuni, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Maximele termice vor fi cuprinse intre 29 de grade in depresiuni si pe litoral si 37...38 de grade in Lunca Dunarii. Cerul variabil, va avea innorari temporare si local vor fi averse si descarcari electrice in zona montana, in vest si sud-vest, dar izolat si in restul teritoriului. In prima parte a saptamanii urmatoare vremea se mai racoreste in sfarsit, temperaturile scad treptat in cea mai mare a tarii, dar instabilitatea atmosferica e tot mai accentuata si asteptam asadar averse, descarcari electrice si rafale de vant pe arii extinse in vest, centru, nord, precum si in zonele montane si local in rest.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion,  13.08.2015 11:19

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii