ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2015, ora 09:42

PROGNOZA METEO. Temperaturile se mentin caniculare in urmatoarele zile

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii nu au vesti bune pentru noi, vremea caniculara urmand sa ne mai dea batai de cap in urmatoarea perioada.

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa, izolat caniculara in vest si in sud. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele innorari la munte, in extremitatea de vest, unde doar izolat vor fi averse si posibil descarcari electrice. Vantul va fi in general moderat in sud si sud-est si va sufla slab in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 grade pe litoral, poate si prin estul Transilvaniei si 36 de grade, izolat, in Lunca Dunarii.

Miercuri, vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si sudice si izolat in cele centrale. Cerul va avea unele innorari la munte si in regiunile vestice, unde izolat vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, in timp ce in restul tarii va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 30 grade pe litoral si 36 de grade in Lunca Dunarii.

Joi, vremea va fi caniculara dupa-amiaza indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane si in vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 grade in nordul litoralului si 37 de grade in sudul extrem.

Vineri, vremea va fi caniculara dupa-amiaza in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane, unde doar izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 9 grade. in weekend, dar si la inceputul saptamanii viitoare vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara dupa-amiaza. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion,  04.08.2015 11:06

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii