A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713471771.4856.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2016, ora 09:26

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Articol de Cristian Amariei
Pentru urmatoarele zile, meteorologii anunta vreme in general frumoasa cu temperaturi ce pot ajunge pana la 34 de grade in vestul si sed-vestul Olteniei. Sunt asteptate, insa, si ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

LUNI, in majoritatea zonelor tarii vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil chiar mai mult senin si va deveni chiar calduroasa. Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curburã si estul Carpatilor Meridionali unde instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin innorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice si unele intensificãri ale vantului. Izolat cantitãtile de apã vor depãsi 20 l/mp si vor fi conditii de grindinã. Ploi de scurtã duratã vor fi posibile si in sudul Moldovei si in estul Olteniei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 grade pe litoral si 34 de grade in vestul, sud-vestul Olteniei.

MARTI, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tãrii, dar mai ales in jumãtatea de sud. Cerul va fi variabil, cu innorãri temporar accentuate, averse si descãrcãri electrice, in zonele de munte, iar mai ales spre searã si noaptea, local si in centru, in sud si in nord-est.

Vor fi conditii de grindinã, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. in restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi izolate. Vantul se va intensifica entru scurt timp in timpul ploilor, apoi si in est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 gr in nordul Moldovei, poate si prin estul Transilvaniei si 34 de grade in sudul Olteniei.

MIERCURI, valorile termice vor marca o scãdere fatã de ziua precedentã, astfel incat, in majoritatea regiunilor se vor apropia de mediile multianuale specifice sfarsitului de august. in sud-vest si in centru, precum si la munte, cerul va avea unele innorãri si pe arii restranse vor fi averse si descãrcãri electrice. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat.

Vantul va avea intensificãri in cursul zilei in regiunile estice, iar in rest va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 grade in estul Transilvanieie si 31 grade in sudul Olteniei si 31 de grade.

TENDINTA

De joi pana spre finalul saptamanii vremea va in general frumoasa si doar pe la munte vor mai fi ploi de scurta durata, pe arii restranse, in timp ce in restul tarii doar izolat pot cadea ceva stropi de ploaie. Dimineata va aprea ceata prin zonele depresionare. Maixmele vor FI joi cam intre 23 si 31 grade apoi vor fi apropiate de cele normale pentru inceput de septembrie.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii