A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713285381.4723.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Meteorologii anunta NINSORI, vant puternic si polei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2015, ora 08:54

PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE. Meteorologii anunta NINSORI, vant puternic si polei

Articol de Cristian Amariei
Meteorologii anunta temperaturi normale pentru aceasta perioada. Vremea ramane mohorata in aproape toata tara, iar in unele zone som avea precipitatii, polei si ninsori.

Luni ramane vreme mohorata si sunt de asteptat precipitatii la nivel local in toate zonele tarii. La munte, in Moldova si in Transilvania va ninge, in Dobrogea vor predomina ploile, iar in celelalte regiuni precipitatiile vor fi mixte. Vor fi si conditii de polei, iar in sud-est vantul continua sa sufle mai viguros, din nou vor fi rafale de 40...50 km/h. Iar temperaturile amiezii sunt cele potrivite datei calendaristice, de la -1 grad in depresiuni pana la 5 grade in mai multe localitati din sudul, vestul si centrul tarii.

In Bucuresti vremea mentine acelasi aspect mohorat iar trecator inca sunt posibile precipitatii slabe, mixte. Fara vant alert insa, si cu numai 2 grade in termometre la amiaza, regimul termic revine la normal.

Nici marti nu sunt sanse pentru vreo raza de soare, norii stau adunati pe cer si lasa precipitatii, in general slabe cantitativ, doar pe alocuri in cursul zilei insa in extindere noaptea, cu precadere in regiunile sudice. Vorbim despre ninsori in jumatatea de nord a tarii si mixte in rest, asa ca vor fi iarasi conditii de polei. Iar maximele zile se vor incadra intre -2 gade in depresiuni si 5 grade in multe localitati din sudul, centrul si estul teritoriului.

In Capitala va fi cer acoperit de nori si, mai ales dupa caderea noptii, se asteapta precipitatii mixte ce vor favoriza si aici depunerea de polei.

Miercuri predomina ninsorile, prezente la nivel local in jumatatea sudica a tarii si numai izolat in rest, se mentin si conditiile de polei, iar in sud-est vantul devine mai alert. In aceste conditii temperaturile amiezii nu au motive sa creasca peste normele perioadei, asadar vor fi din nou valori de la -2 grade in depresiuni, pana la 5 grade, local, in sud, centru si nord-vest.

Si in Bucuresti miercuri va fi o zi mohorata, cu precipitatii slabe, mai ales ninsori, dar si lapovita ce va favoriza poleiul. Dar vantul nu devine agitat, iar maxima zilei ramane potrivita perioadei, doar 2...3 grade vor fi la amiaza.

Joi mai apare si soarele din cand in cand, dar norii raman si ei destul de insistenti, in prima parte a zilei, mai ales, in regiunile sudice unde trecator mai fulguieste, iar spre seara si in noaptea urmatoare apar precipitatii mixte in jumatatea de vest a tarii. Din nou sunt conditii pentru depuneri de polei, asadar, iar temperaturile se vor incadra intre -1 si 6 grade la scara intregii tari. Si nici in zilele urmatoare nu vor lipsi precipitatiile, local si temporar acestea vor fi prezente in toate reigunile, dar nu numai ninsori ci si lapovite sau ploi, caci tendinta este ca vremea sa se incalzeasca spre weekend.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii