A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714168978.7596.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va mentine calda, insa isi fac aparitia precipitatiile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2016, ora 08:56

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se va mentine calda, insa isi fac aparitia precipitatiile

Articol de Madalina Irimia
Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data. Cu toate acestea, nu scapam de precipitatii.

Miercuri, valorile termice se vor mentine mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va prezenta innorari si vor fi precipitatii, in cursul zilei in jumatatea vestica a teritoriului, iar noaptea si in rest, in special in zonele montane si submontane, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp. Vor fi ploi, dar noaptea, acestea se vor transforma trecator in lapovita si ninsoare, indeosebi in nord-vestul si centrul tarii. in zonele inalte de munte, mai ales spre seara si in cursul noptii, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, iar in Banat, Crisana si Dobrogea va depasi temporar 50...60 km/h, in timp ce pe crestele inalte de munte va sufla tare (cu peste 70...80 km/h) viscolind ninsoarea si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7...8 grade in estul Transilvaniei si Moldova si 15 grade in Lunca Dunarii. In zonele joase de relief, mai ales din sud si est, dimineata, pe arii restranse va mai fi ceata.

Joi, desi valorile termice vor marca o scadere usoara indeosebi in vest, centru si nord, acestea se vor mentine peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei mai ales in regiunile intracarpatice, unde, pe arii restranse, vor mai fi precipitatii mixte, iar la munte va ninge local. In restul teritoriului, doar cu totul izolat si trecator va ploua slab. Vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, dar indeosebi pe crestele montane, unde va sufla tare, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in depresiuni si 12...13 grade in regiunile sudice.

Vineri, valorile termice vor fi, in continuare, mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare si va ploua in jumatatea de vest a tarii si pe arii restranse, mai ales noaptea, in rest. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, Dobrogea si zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in estul Transilvaniei si 13 grade in sud-est.

In weekend, dar si la inceputul saptamanii viitoare, temperaturile se mentin mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada si chiar vor mai creste putin.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade sambata si duminica, iar marti vor ajunge chiar spre 18...20 de grade. Local si temporar va ploua in toate regiunile.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii