ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2016, ora 15:20

PROGNOZA METEO pe trei luni: Cum va fi vremea de CRACIUN si REVELION

Articol de Madalina Irimia
Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.
Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norma in sud-estul si local in sudul tarii, iar in restul teritoriului vor fi in general excedentare.

PROGNOZA METEO DECEMBRIE. Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est. Precipitatiile lunare vor fi in general peste normele climatologice, exceptand local estul, nordul si vestul tarii, unde acestea vor fi apropiate de medii.
PROGNOZA METEO IANUARIE. Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a teritoriului, exceptand, local, regiunile nordice, nord-vestice si centrale, unde acestea se pot situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme in est si sud-est si se vor situa, in general, peste normele climatologice in restul tarii.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii