A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713504965.3423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PONTA, dispus sa DEMISIONEZE: „Daca Iohannis NUMESTE un PREMIER din coalitie, IMI DEPUN MANDATUL”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-11-2014, ora 14:31

PONTA, dispus sa DEMISIONEZE: „Daca Iohannis NUMESTE un PREMIER din coalitie, IMI DEPUN MANDATUL”

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta a anuntat astazi ca daca ar avea garantia ca Iohannis ar numi un alt premier din actuala majoritate guvernamentala, el si-ar depune mandatul de prim-ministru.

A fost o sedinta lunga tensionata, dar trebuia sa stabilim ca s-a incheiat un ciclu electoral este nevoie de un nou proiect pentru 2016-2019. Eu mi-am asumat esecul, pentru ca nu mi se pare normal sa dau vina pe altii. Decizia a fost sa ducem mai departe guveranrea.(...) Daca domnul presedinte Iohannis spune ca numim un premier din actuala coalitie guvernamentala...imi depun mandatul daca presedintele tarii ar pune un prim-ministru din coalitie. Trebuie sa mergem si sa continuam guevrnarea. Guvernul si majoritatea cu care ma voi duce este Psd-Pc-UNPR- PC, iar cei de la Udmr au spus ca vor vota bugetul si nou guvern. Daca ar exista o idee clara a uei majoritati, am putea continua si cu un alt prim-ministru. Daca as avea garantia acestui lucru, as face-o. Putem continua cu aceeasi majoritate, cu un alt premier. Continuarea guvernariii nu este legata de persoana mea”, a spus Ponta la dcnews.ro.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii