ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
21-08-2014, ora 11:30

PEPE e IN CULMEA FERICIRII!!! Raluca E INSARCINATA!

Articol de Madalina Irimia

Banuielile Ralucai si ale lui Pepe ca vor deveni din nou parinti au fost confirmate ieri, cand sotia artistului a fost la ecograf. Cei doi isi doresc si un baietel, ca sa aiba pereche, dar nu s-ar supara nici daca vor avea tot o fetita.

Bucurie mare in familia lui Pepe. Iata ca fix la o luna dupa nunta lor, Raluca i-a dat sotului sau vestea cea mare: vor deveni din nou parinti. Sotia artistului banuia inca de acum cateva zile ca este gravida si i-a marturisit acest lucru si partenerului sau de viata. Ieri, cei doi au primit confirmarea si din partea ecografului.

Raluca este insarcinata cam in patru saptamani. A facut ecografie si i s-a spus ca totul este ok. Da, o sa fiu din nou tata. Imi doresc si un baiat, dar si daca este fetita nu ma supar. Sanatos sa fie!”, a marturisit artistul pentru Libertatea.

Pepe a mai dezvaluit ca sotia sa se simte foarte bine. “Raluca nu are simptome de graviduta. Nu are greturi sau pofte. Sarcina este insa abia la inceput”, a adaugat acesta.

Dat fiind faptul ca Raluca este insarcinata in aproximativ patru saptamani, este foarte posibil ca bebelusul sa fi fost conceput chiar a doua zi dupa nunta lor, care a avut loc de ziua artistului, la care au chefuit peste trei sute de invitati.

Pepe si Raluca mai au impreuna o fetita, Maria, care a implinit doi anisori pe 15 august. De fiecare data cand a avut ocazia, artistul a marturisit ca-si mai doreste si un baietel.

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: fericire, pepe, copil
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii