A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714133644.1354.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Organul fericirii - unde se gaseste si care este rolul lui in organism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2016, ora 08:57

Organul fericirii - unde se gaseste si care este rolul lui in organism

Articol de Madalina Irimia
Timusul, denumit si “glanda fericirii” este organul central al sistemului imunitar. Este situat in spatele sternului si are rolul de a diminua energiile negative si de a intari sistemul imunitar. Dar cum putem sesiza sau chiar beneficia de functiile sale?

La baza gatului, chiar deasupra sternului, se afla o scobitura pe care adesea nu am bagat-o in seama. Insa acela este locul unde se afla timusul, asa-numitul „organ al fericirii”. Acesta este dezvoltat mai ales la copii, cu timpul reducandu-si dimensiunile si transformandu-se in grasime corporala.

In timpul perioadelor de stres, timusul isi reduce dimensiunile si odata cu acestea si activitatea. Acesta conseva energia, iar prin simpla lui stimulare timp de 20-30 de secunde putem intensifica vibratia energiei. Astfel, atunci cand ne simtim stresati sau lipsiti de puteri ne putem “elibera” prin simpla masare a acestei glande.

Vom simti astfel furnicaturi in corp si o stare constienta de pozitivitate. Acest lucru este posibil insa sa nu apara imediat, ci printr-un exercitiu zilnic care va face ca senzatia de bine sa se instaleze aproape instantaneu.

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: fericire, timus
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii