A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714101213.4441.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Optimism la CSMS. Fotbalistii ieseni cred ca se pot califica in play-off
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-08-2015, ora 08:08

Optimism la CSMS. Fotbalistii ieseni cred ca se pot califica in play-off

Articol de Cristian Amariei
In ciuda esecului sever suferit etapa trecuta, la Severin, 0 la 3 in disputa cu Pandurii Tirgu Jiu, fotbalistii de la CSMS Iasi nu si-au pierdut optimismul. Jucatorii ieseni cred ca se pot clasa pe unul din primele sase locuri la sfarsitul sezonulul regulat.

Milan Mitic, fotbalist CSMS Iasi: "Toata lumea doreste sa intre in primul rand in play-off. Asa, poate ne dorim si noi sa intram in play-off. Dar, vedem, campionatul e foarte echilibrat. Parerea mea este ca avem sanse destul de bune sa ne luptam pentru play-off."

Cosmin Frasinescu, fotbalist CSMS Iasi: "Am inceput binisor turul, speram la mai mult, noi vrem sa progresam. Prin forta grupului putem sa demonstram multe. si orasul cred ca merita o clasare cat mai sus in campionat. si pentru linistea noastra, din toate punctele de vedere, daca am termina in play-off ar fi cat mai bine."

Obiectivul oficial al CSMS este clasarea pe unul din primele noua locuri ale Ligii I.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: csms iasi, meci, optimism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
mariana,  07.08.2015 08:11

Oportunitate incredibila de castig! Grabeste-te sa prinzi aceasta oferta cu totul revolutionara! Acum ai sansa de a aplica un sistem care iti aduce repede bani, chiar din prima luna, fara stres, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele! Doar castigi simplu bani! Cere acum detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii