ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-06-2012, ora 18:01

Opel renunta la automobilele de lux si se intoarce la modelele mai accesibile

Articol de Cristian Amariei

Producatorul german Opel intentioneaza sa-si revizuiasca politica de preturi, renuntand la masinile de lux pentru a face automobile mai accesibile, potrivit directorului general executiv al companiei Karl-Friedrich Stracke.

"Avem nevoie sa recastigam baza noastra de clienti traditionali. Am mutat sus Opel prea repede. Pe viitor vom face ajustari pentru ca masinile noastre sa devina mai accesibile", a declarat Stracke, citat de autonews.com.

In acelasi context, Stracke a mai precizat ca General Motors nu isi va reduce investitiile in dezvoltarea unor noi produse, in ciuda crizei datoriilor din zona euro.

"Vom face o investitii semnificative in portofoliul de produse Opel. Am observat cu interes faptul ca unii dintre competitorii nostri si-au anuntat planurile de reducere a cheltuielilor cu investitiile", a completat Karl-Friedrich Stracke.

Stracke a facut referire directa la FIAT, companie care a anuntat saptamana trecuta, prin vocea directorului general executiv Sergio Marchionne, ca va taia cu 500 milioane euro cheltuielile destinate dezvoltarilor de noi produse.

Sursa: ziare.com

Foto: autoventura.ro

     
Tag-uri: Opel, masini, modele
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii