ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-12-2016, ora 20:01

Omul de afaceri care a castigat zilnic 32,2 milioane de dolari in 2016. Si-a marit averea cu inca 11,8 miliarde de dolari

Articol de Madalina Irimia
Supranumit “oracolul din Omaha”, el si-a recapatat pozitia de al doilea cel mai bogat om din lume, la doua zile dupa aflarea rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA, desi i-a facut opozitie lui Donald Trump in timpul campaniei, potrivit The Independent
Buffet l-a provocat pe Trump sa faca publice obligatiile fiscate din timpul campaniei prezidentiale si s-a afisat ca un sustinator al lui Hillary Clinton, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai ei.
Totusi, dupa alegerea lui Trump in functia de presedinte, valoarea actiunilor companiilor sale aeriene si bancare s-a majorat considerabil.
In 2016 si-a marit averea cu inca 11.8 miliarde dolari, care in prezent a ajuns la 74.1 miliarde. Desi majoritatea celor mai bogati americani nu il sustineau pe Trump, miliardarii din SUA si-au sporit veniturile cu suma cumulata de 77 de miliarde de dolari, de la victoria lui Trump.

Miliardarul american, Warren Buffett, a castigat zilnic 32.2 milioane de dolari in 2016.

sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: Warren Buffet
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii