A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713911631.727.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Omoara in fiecare an mai multi oameni decat toti criminalii la un loc. Care este "cea mai mortala creatura"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-07-2014, ora 11:09

Omoara in fiecare an mai multi oameni decat toti criminalii la un loc. Care este "cea mai mortala creatura"

Articol de Madalina Irimia

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, a pornit o adevarata cruciada impotriva celei mai periculoase fiinte din lume. Care nu e alta decat banalul tantar, scrie stirileprotv.ro.

Cel mai ucigator animal din lume”. Astfel si-a intitulat Bill Gates postarea cu care a lansat o campanie impotriva tantarilor. Cel mai bogat om din lume (si-a recastigat titlul in 2013) spune ca nici macar criminalii nu fac atat de multe victime in fiecare an ca enervantele insecte care ne strica somnul.

Gates a postat pe blogul sau un grafic cu topul celor mai mortale animale dupa numarul de oameni pe care il ucid in fiecare an. Daca temutii lupi si rechini fac cate zece victime iar leii, abia 100, cainii ucid, in schimb, 25.000 de oameni anual (nu direct, ci transmitandu-le turbare) iar serpii, 50.000.

Oamenii insisi ucid 475.000 iar tantarii, 725.000 potrivit statistilor folosite de Gates, in principal prin bolile pe care le transmit. Numai malaria cauzata de intepaturile tantarilor anofeli ucide rapeste anual mai mult de 600.000 de vieti. In plus, mai spune Gates, in fiecare an se inregistreaza 200 de milioane de cazuri de probleme de sanatate produse de intepaturile tantarilor.

Dat fiind impactul lor, te-ai astepta ca tantarii sa primeasca mai multa atentie”, scrie Gates, “Rechinii omoara mai putin de o duzina de oameni anual si primesc o saptamana de programe TV dedicate numai lor. Tantarii ucid de 50.000 de ori mai multi oameni, dar nu am auzit de vreun canal de televiziune care sa aiba Saptamana Tantarilor”.

Asa ca Bill Gates si-a facut propria saptamna a tantarilor, care consta nu doar in postari pe blog, ci si intr-o campanie finantata de Fundatia Gates pentru eradicarea bolilor transmise de acestia: malaria, febra dengue, febra galbena si encefalita. De altfel, Gates s-a si lasat piscat de tantari in numele stiintei in cadrul unei vizite la un laborator de cercetari din Indonezia.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii