A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714146675.854.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Omagiul coplesitor adus de Jose Carreras victimelor din Colectiv. Ce a facut artistul pe scena
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2015, ora 15:12

Omagiul coplesitor adus de Jose Carreras victimelor din Colectiv. Ce a facut artistul pe scena

Articol de Cristian Amariei
Moment emotionant in timpul concertului sustinut de Jose Carreras la Bucuresti: artistul a adus un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Tenorul spaniol Jose Carreras a oferit un moment emotionant in timpul concertului sustinut joi seara la Bucuresti.

Artistul a interpretat, impreuna cu soprana Nataliya Kovalova, piesa "Ave Maria", pe care a dedicat-o celor care si-au pierdut viata in tragedia din Colectiv.

"Am vrea sa dedicam urmatoarea piesa in memoria celor 60 de victime din clubul Colectiv. Am vrea, de asemenea, sa transmitem familiilor si prietenilor victimelor cele mai calde si respectabile ganduri", a spus Carreras, potrivit TVR.

In timp ce Jose Carreras si Nataliya Kovalova au interpretat melodia "Ave Maria", pe cele doua ecrane situate in dreapta si stanga scenei au fost proiectate imagini cu cei 60 de tineri care au murit in urma incendiului. Momentul a fost indelung aplaudat de public.

Dupa concertul din Bucuresti, Jose Carreras va mai sustine un spectacol la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc duminica, 29 noiembrie, la Sala Polivalenta, cand artistul va concerta alaturi de Filarmonica de Stat "Transilvania".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii