A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714799175.4679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oltean, despre Antonescu: Dorinta de a ajunge presedinte i-a luat mintile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
11-03-2012, ora 15:34

Oltean, despre Antonescu: Dorinta de a ajunge presedinte i-a luat mintile

Articol de Cristian Amariei

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat despre presedintele PNL, Crin Antonescu, ca dorinta de a ajunge presedinte al Romaniei "i-a luat mintile".

Totodata, Ioan Oltean crede ca dorinta lui Crin Antonescu de a fi presedinte poate fi o explicatie pentru faptul ca acesta ar fi in majoritatea timpului "rupt de realitate".

"Cred, cu certitudine, ca este rupt de realitate, ca dorinta de a ajunge intr-o functie atat de inalta ca cea de presedinte i-a luat mintile si ca refuza sa creada ca democratia presupune dialog", a afirmat secretarul general al PDL, potrivit Evenimentul Zilei.

Reactia sa vine dupa ceea ce a numit o atitudine "extrem de respingatoare" a presedintelui Crin Antonescu referitor la solicitarea presedintelui Traian Basescu, adresata Opozitiei, ca aceasta sa revina in Parlament.

Traian Basescu adresase o rugaminte Opozitiei de a reveni la lucrarile Parlamentului, insa presedintele PNL a catalogat aceasta invitatie drept o "ipocrizie jenanta si penibila".

"Dupa un consacrat principiu comunist, cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Cam asa s-ar putea traduce aceste afirmatii ale lui Crin Antonescu pe intelesul tuturor, adica cine nu e cu el si cu USL e impotriva lor.

Am ramas stupefiat ca un om care se doreste a fi viitor presedinte poate sa respinga cu atat de multa indarjire si rautate orice invitatie la dialog intre Putere si Opozitie", a mai declarat Ioan Oltean.

Acesta a cerut inca o data Opozitiei sa renunte la protest si sa revina in Parlament.

Foto: puterea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii