A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713572120.9918.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oana Zavoranu, in locul lui Pepe la Antena 1?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
30-07-2014, ora 15:19

Oana Zavoranu, in locul lui Pepe la Antena 1?

Articol de Cristian Amariei
Pepe ar putea sa piarda contractul cu Antena 1 dupa ce le-a permis cameramanilor din PRO TV sa filmeze la nunta lui. Sefii televiziunii au fost extrem de nemultumiti de gestul artistului si se pare ca intentioneaza sa renunte la colaborare.

Lovitura cu adevarat dureroasa vine insa din partea Oanei Zavoranu. Dupa ce l-a denigrat in ultima vreme facand o serie de dezvaluiri care i-au afectat serios imaginea lui Pepe, bruneta se pregateste sa ii ia si locul la Antena 1. Conform informatiilor aparute in presa, Oana Zavoranu este in negocieri cu postul din Baneasa.

Desi cantaretul are semnat un contract care expira la sfarsitul anului, Pepe si-ar putea incheia fortat socotelile cu Antena 1 mai devreme decat se astepta.
"Oficial, Pepe are locul asigurat la Antena pana pe 31 decembrie 2014. Se aude insa, ca va mai filma doar pana in septembrie, iar din toamna va trebui probabil sa lase scaunul liber", au declarat surse din interiorul postului pentru Click!.

In timp ce Pepe se afla in luna de miere pe litoral, Oana Zavoranu il ataca dur prin toate emisiunile trustului Intact, iar presa speculeaza ca prezenta brunetei la televiziunea din Baneasa nu e intamplatoare. Se pare ca Zavo ar urma sa semneze un contract destul de avantajos cu Antena 1.

"Oanei Zavoranu i s-au propus mai multe proiecte la Antena 1. Se afla in discutii, insa cel mai probabil va semna pentru "Dancing with the stars", unde va concura", au spus aceleasi surse.

Sursa: ele.ro
Foto: verticalnews.ro
     
Tag-uri: inlocuire, zavoranu, pepe
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii