ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
10-09-2014, ora 13:06

Oana Zavoranu, cautatoarea de scandaluri. Noua tinta: Mircea Badea!

Articol de Madalina Irimia
Dupa ce lunile trecute pornise un nou atac la adresa lui Pepe, fostul ei sot, acum Oana Zavoranu s-a reorientat si se ia de Mircea Badea, care i-a fost iubit in urma cu mai multi ani.

Oana Zavoranu a vorbit, la Romania TV si la Kanal D, despre relatia pe care a avut-o cu Mircea Badea, afirmand ca a fost o proasta ca a stat alaturi de prezentatorul TV.

El zice ca am stat pe spatele lui sa ma ridic. Trebuia sa-mi zici sarut mana, sa pupi mana la presedinta! Se catara si pe balcon sa ajunga la mine! Urca pana la etajul 3. Venea baricadat, el suferea de vedetism de atunci. Nu-l cunostea nici vantul, nici pamantul, dar el era camuflat de ziceai ca e Beckham“, si-a inceput Oana Zavoranu atacul.

Aceasta a afirmat in continuare ca ea nu doreste sa-si faca publicitate pe spatele lui Mircea Badea, asa cum declara „ciumpalacul“. Mai mult, Oana Zavoranu a spus ca a inceput sa vorbeasca despre prezentatorul de la Antena 1 deoarece acesta a afirmat ca ea viseaza relatii cu el.

Continuarea pe eva.roâ
Foto: zumi.md
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mike Rooney,  14.03.2023 13:15

Good step you have written of writing content relating to cooperate sense. Better yet good working skills and hope you write more of this soon. Chicago Bulls Varsity Jacket Mens

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii