A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714114448.9282.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oana Zavoranu SFIDEAZA LEGEA : "Ii dau lui Pascu o pereche de sandale si un pantof"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-08-2014, ora 09:19

Oana Zavoranu SFIDEAZA LEGEA : "Ii dau lui Pascu o pereche de sandale si un pantof"

Articol de Madalina Irimia

In urma procesului de calomnie intentat Oanei Zavoranu, pe care Pepe l-a castigat, reprezentantii legali ai artistului au apelat la executorul judecatoresc. In 2013, justitia a decis in favoarea cantaretului, urmand ca bruneta sa-i plateasca daune morale in valoare de 10.000 de lei. De atunci si pana in momentul de fata, cei doi nu au reusit sa gaseasca o cale amiabila pentru a incheia conflictul.

Oana a refuzat sa ii dea banii personal fostului sot deoarece acesta declarase ca nu are nevoie de banii ei, motiv pentru care ii va dona oamenilor nevoiasi. Vazand ca a trecut un an si fosta sotie nu are nicio intentie sa-si achite datoria, Pepe a apelat la un executor judecatoresc.

"Vrea banii pentru el. E un hamesit"

"Nu are de ce sa ma execute, el nu a platit taxa de timbru. I s-au dat 10.000 de lei, la suma asta trebuia, din banii lui, sa plateasca taxa de timbru, iar el nu a platit nimic. De ce nu m-a executat mai de mult? O sa ii donez domnului Pascu o pereche de sandale Zanotti si un pantof de la piciorul stang, ca sunt mai scumpi. Cand va dona banii Pascu, va rog sa ma anuntati si pe mine. El nu a dat in viata lui o ciocolata. Vrea banii pentru el, e un hamesit. Il sfatuiesc sa-si plateasca mai intai taxa de timbru. Dupa ce plateste boierul, pot sa ii dau sandalele si pantoful. Taxa costa vreo 3.000 de lei, iar sandalele, vreo 6.000. Sau ii dau si banii, nu-i problema, dar sa vad ca ii doneaza", a specificat Zavo.

"S-au demarat formalitatile"

In replica, avocatul Bogdan Cimbru, reprezentatul artistului, spune ca afirmatiile brunetei sunt infantile. "Nu suntem copiii. S-a apelat la un executor judecatoresc, s-au demarat formalitatile. Urmeaza executarea. A auzit si doamna Zavoranu de timbru...", a afirmat avocatul Bogdan Cimbru.

Integral pe ziarulring.ro

Foto:

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii