A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714055206.5304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O romanca a fost ranita in tragedia feroviara din Germania. MAE: „Starea ei este grava, dar stabila”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2016, ora 13:05

O romanca a fost ranita in tragedia feroviara din Germania. MAE: „Starea ei este grava, dar stabila”

Articol de Cristian Amariei
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca o romanca a fost ranita grav in urma coliziunii celor doua trenuri din Germania.

“In urma coliziunii a doua trenuri, produsa la data de 9 februarie 2016, in landul Bavaria, din sudul Germaniei, Consulatul General al Romaniei la Munchen a intreprins demersurile specifice pe langa autoritatile competente locale, pentru a verifica daca in accident au fost afectati cetateni romani.

Potrivit informatiilor primite in cursul acestei zile de catre oficiul consular roman din partea reprezentantilor politiei locale, printre persoanele accidentate a fost identificata si o femeie de cetatenie romana.

In prezent, aceasta este internata intr-o unitate medicala, starea sa fiind grava, dar stabila.

Consulatul General al Romaniei la Munchen este in permanenta legatura cu familia cetatenei romane si cu reprezentantii spitalului in care aceasta este internata, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara de specialitate, in limita competentelor legale” se arata in comunicatul trimis de MAE.

Politia germana a anuntat, miercuri dimineata, incheierea operatiunii de cautare a eventualilor supravietuitori in urma accidentului feroviar produs marti in sudul Germaniei si soldat cu 10 morti si 81 de raniti.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii