A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714110668.3546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O pustoaica a gasit solutia la problema de care fug toti oamenii de afaceri. Acum castiga milioane de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2016, ora 09:43

O pustoaica a gasit solutia la problema de care fug toti oamenii de afaceri. Acum castiga milioane de dolari

Articol de Cristian Amariei
Jessica Mah, din Statele Unite, avea doar 11 ani cand a pus bazele primei ei afaceri. A invatat de mica un limbaj de programare si a inceput sa construiasca website-uri, primind cateva mii de dolari pe luna.

Urmatorul sau business a presupus inchirierea unor servere si crearea unor centre de date pentru afacerile aflate la inceput. A avut patru angajati si o cifra de afaceri de peste 100.000 de dolari. Probleme financiare pe care le-a intampinat au obligat-o insa sa inchida businessul. Jessica Mah avea, la acea vreme, doar 14 ani. "Eram foarte stresata", povestea Mah. "Imi era teama ca nu voi reusi niciodata sa dezvolt un business de succes in domeniu."

La varsta de 17 ani, Jessica Mah a fost acceptata la Facultatea de Informatica a Universitatii din Berkeley, pentru ca doi ani mai tarziu sa primeasca diploma de absolvire. A fost o experienta din care a invatat multe, mai ales in domeniul managementului. Din experienta sa anterioara, Mah stia ca programele de contabilitate ale firmelor sunt depasite din punct de vedere al tehnologiei, asa ca s-a decis sa puna bazele unui business in aceasta directie.

Marea problema a oamenilor de afaceri era lipsa unei solutii informatice integrate care sa reduca atat timpul cat si costurile cu personalul atunci cand vine vorba de contabilitate. Indinero, soft-ul lansat de tanara antreprenoare, este un program care rezolva atat partea de finante, cat si pe cea de resurse umane in cadrul unei companii. in doar trei luni, tanara a strans 1,2 milioane de dolari de la fondurile de investitii pentru a promova programul.

Jessica Mah are astazi 24 de ani, iar compania Indinero are peste 70 de angajati. Indinero este folosit de aproape 500 de companii, iar fondurile de investitii au pus la dispozitie peste 8 milioane de dolari.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
bobo,  25.04.2016 17:29

Asa si eu, fiti atenti: aveam vreo 7 ani, ma plimbam cu trotineta, cand mi s-a propus o afacere de $500.000. Trebuia sa recrutez 100 de programatori pentru o aplicatie de recunoastere a formenlor folosita in medical imaging. Urmarea, afacerea pur si simplu a explodat, m-am lansat in mai multe domenii, colaborez cu Intel la un nou procesor revolutionar. La anul intru la liceu.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii