ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-04-2015, ora 16:23

O femeie de afaceri din China a dorit sa-si cumpere un BMW cu un sac de maruntis. De cate ore au avut nevoie angajatii ca sa numere cele 100.000 de bancnote

Articol de Madalina Irimia
Angajatii unei reprezentante BMW din China au avut nevoie de sase ore pentru a numara cele 100.000 de bancnote din geanta unei femei de afaceri, care dorea cu tot dinadinsul sa-si cumpere o limuzina de lux.

Antreprenoarea, "doamna Li", s-a prezentat la un dealership BMW din Zhengzhou cu 100.000 de bancnote de valoare mica, pentru a cumpara un BMW 730 Li. Bancnotele deteriorate - in valoare de 1 yuan fiecare - au totalizat suma de 10.000 de lire sterline si intregul "transport" a cantarit 100 de kilograme. Potrivit telegraph.co.uk, femeia a platit diferenta de bani cu cardul bancar.

Douazeci dintre angajatii reprezentantei BMW au stat sase ore sa numere bancnotele femeii, respectand intru totul motto-ul "Clientul nostru, stapanul nostru". "Am fost tot timpul ocupata si am decis sa strang bancnotele pentru a-mi lua o masina", a declarat doamna Li pentru presa locala din China.

Cazul femeii de afaceri nu este singular. La inceputul anului, un barbat din provincia Hebei a folosit un sac de monezi pentru a cumpara o masina de 50.000 de yuani.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: china, maruntis, bmw
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii