A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713878868.0385.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O femeie a slabit aproape 100 de kilograme. Transformarea este fabuloasa!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2014, ora 14:00

O femeie a slabit aproape 100 de kilograme. Transformarea este fabuloasa!

Articol de Madalina Irimia

Jacqui McCoy isi dorea foarte mult sa devina mama, dar medicii i-au spus ca este exclus pentru ca este mult prea grasa, avea 161 de kilograme. Acesta fost momentul in care femeie a luat hotararea sa slabeasca.

Jacqui McCoy avea 30 de ani in momentul in care a acceptat provocarea lansata de show-ului “ABC Extreme Makeover: Weight Loss Edition”. Femeia avea nu mai putin de 161 de kilograme in momentul in care s-a inscris in concurs.

Dupa un program intensiv de slabit, Jacqui McCoy a reusit sa dea jos apropate 100 de kilograme, iar are incredibila greutate de 67 de kilograme.

Programul de slabit a durat 270 de zile, iar transformarea este uluitoare.

La 14 ani, tanara era o adolescent absolut normal, cu un talent aparte pentru cantat. Totul in viata ei s-a schimbat in momentul in care a fost la o petrecere si a fost atacata de un tanar.

Incapabila sa faca fata acestei traume, adolescenta a pastrat secretul rusinos si a inceput sa manance, dezvoltand o obsesie morbida pentru alimentatie.

Sursa: acasatv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii