ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-10-2014, ora 12:42

O femeie a nascut patru copii in 9 luni. Cum a fost posibil

Articol de Madalina Irimia
In iunie 2013, cand l-a nascut pe fiul ei, o tanara de 29 de ani s-a declarat "cea mai fericita femeie din lume". N-a stiut atunci ca Mama Natura avea planuri marete cu ea...Sarah Ward si iubitul ei, Benn Smith, din Marea Britanie, nu aveau o situatie materiala buna, asa ca venirea pe lume a primului copil a fost o grea provocare pentru ei. Insa bucuria de a deveni parinti i-a facut sa uite de lipsurile pe care le aveau.

La cateva saptamani dupa venirea pe lume a fiului lor, Freddie, cei doi au primit o veste neasteptata: Sarah era din nou insarcinata. Iar prima ecografie a aratat ca urma sa aiba tripleti, relateaza Daily Mail.

Tripletii, baieti, au venit pe lume in luna martie, cu doua luni inainte de termen. Astfel, intr-un interval de 9 luni, tanara a nascut patru copii pe care i-a conceput natural.
De-atunci, in casa celor doi nu este niciodata liniste. Sarah spune ca in fiecare saptamana schimba 175 de scutece, prepara 80 de sticle de lapte, iar masina de spalat nu se opreste niciodata.

Desi la nastere tripletii aveau fiecare pana in doua kilograme, in lunile care au urmat au luat in mod constant in greutate. Medicii spun ca sunt perfect sanatosi, iar parintii, desi epuizati, sunt in culmea fericirii.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: nasteri, tripleti, sarcina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii