A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714052357.7517.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noul Guvern a depus juramantul. Iohannis a fost ferm cu ministrii si ironic cu Dragnea: Invatati-i si pe ei programul de guvernare!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-01-2017, ora 09:02

Noul Guvern a depus juramantul. Iohannis a fost ferm cu ministrii si ironic cu Dragnea: Invatati-i si pe ei programul de guvernare!

Articol de Madalina Irimia

Premierul desemnat Sorin Grindeanu si membrii Guvernului au depus juramantul de investitura, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, si Viorel Stefan, ministrul Finantelor, nu au tinut mana pe Biblie in momentul rostirii juramantului.


Dupa ceremonia care a durat jumatate de ora si nu s-a terminat cu sampanie, seful statului le-a transmis un mesaj ferm noilor ministri: sa livreze promisiunile facute de PSD in campania electorala.
"Aveti de indeplinit promisiuni complicate", le-a spus Iohannis. Presedintele a mai precizat ca ministrii lui Grindeanu trebuie sa faca in asa fel incat, cu toate cresterile salariale si scaderile de taxe si impozite promise, sa se incadreze intr-un deficit bugetar de 3% si sa pastreze tendinta de crestere economica a Romaniei.

De asemenea, intr-o nota ironica, Iohannis l-a rugat pe Liviu Dragnea, "singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta", sa ii invete si pe noii ministri.

sursa: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  19.06.2017 05:28

wh0cd643281 clindamycin avodart price colchicine doxycycline

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii