A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714098059.6867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noul Cod Civil: Cine calca stramb dupa o casnicie de cel putin 20 de ani ii va plati despagubiri toata viata partenerului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2012, ora 08:55

Noul Cod Civil: Cine calca stramb dupa o casnicie de cel putin 20 de ani ii va plati despagubiri toata viata partenerului

Articol de Madalina Irimia

Noul Cod Civil, intrat in vigoare toamna trecuta, stabileste asemenea sanctiuni pentru infidelitate. Numai ca sotul sau sotia trebuie sa dovedeasca la procesul de divort, cu probe, aceasta acuzatie. Iar probele sunt obtinute cu ajutorul detectivilor particulari, care au incasari spectaculoase de cand s-a schimbat legea.

Dupa 21 de ani de casnicie, si cu doi copii adolescenti, o femeie si-a vazut toata viata data peste cap. Banuia ca sotul o inseala si a vrut sa fie sigura. Asa ca a angajat un detectiv particular, care i-a adus dovezile necesare, iar acum isi da sotul in judecata.

Alta femeie, pe care barbatul, dupa 24 de ani de casatorie, a parasit-o pentru alta, mai tanara, vrea sa divorteze. Chiar daca e nefericita, noul Cod Civil o avantajeaza.

Practic, cei care au minimum 20 de ani de casatorie pot cere judecatorilor stabilirea unei rente viagere, a unei sume de bani, pe care partenerul infidel va fi obligat sa o achite lunar.

Ca sa prezinte dovezi in instanta, sotii sau sotiile cer ajutorul detectivilor particulari.

Inarmati cu probe concrete, inclusiv filmulete sau inregistrari audio, partenerii inselati pot capata in instanta despagubiri care depind de bunurile pe care le detin cei doi soti si de veniturile lunare care intrau in casa inainte de pronuntarea divortului. (stirileprotv.ro)

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii