A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714154561.3851.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noua programa scolara: Mai multe ore de limba straina, romana si matematica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
27-04-2013, ora 10:02

Noua programa scolara: Mai multe ore de limba straina, romana si matematica

Articol de Madalina Irimia

Elevii din clasele primare vor avea, incepand cu anul scolar urmator, mai multe ore de limba straina, romana si matematica, potrivit planului cadru publicat de Ministerul Educatiei.

Astfel, elevii de la clasa pregatitoare si pana la clasa a III-a vor studia Arte vizuale si abilitati practice de doua ori pe saptamana, iar materiile Educatie Tehnologica si Educatie pentru societate dispar, informeaza Adevarul.

In schimb, apare Educatia civica din clasa a III-a cu o ora pe saptamana. Elevii de a III-a si a IV-a vor face doua ore de limba straina pe saptamana, iar la clasa I vor fi sapte ore de Comunicare in limba romana fata de cele sase care erau prevazute initial, cand planul a fost pus in dezbatere publica in luna februarie.

Educatia fizica va avea doua ore pe saptamana la toate clasele din ciclul primar, iar de la clasa a III-a sa se introduca si o ora de Joc si miscare.

Integral pe ziare.com

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii