A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713616490.9802.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noua persoane retinute in urma perchezitiilor din judetele Gorj si Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2016, ora 15:02

Noua persoane retinute in urma perchezitiilor din judetele Gorj si Iasi

Articol de Cristian Amariei
Noua persoane au fost retinute de catre ofiterii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Gorj in urma celor 22 de perchezitii domiciliare efectuate in doua cauze penale al caror prejudiciu este de aproximativ 4.000.000 de lei, se arata intr-un comunicat postat vineri pe site-ul IPJ Gorj.

Cei in cauza au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentati magistratilor cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit sursei citate, la data de 21 ianuarie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, au continuat cercetarile in doua dosare penale, ocazie cu care au efectuat 22 perchezitii domiciliare la sediile unor firme si locuintele unor suspecti pe raza judetelor Gorj si Iasi si au pus in executare 20 de mandate de aducere.

"Urmare a probatoriului administrat, a rezultat ca in perioada 2010 — 2014, administratorii unor societati comerciale au inregistrat in contabilitate operatiuni comerciale nereale, simuland achizitii de deseuri metalice de la societati comerciale din judetul Iasi. Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului fiind de aproximativ 4.000.000 de lei. S-a procedat la retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 ore a 9 suspecti, unul din municipiul Targu Jiu si 8 din judetul Iasi, fiind banuiti de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala", se mentioneaza in comunicat.

Activitatile au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii