A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714036023.1687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Noile culori la moda in 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2014, ora 14:02

Noile culori la moda in 2015

Articol de Madalina Irimia
Culoarea maro roscat se contureaza a fi anul viitor una dintre cele la moda in ceea ce priveste vestimentatia, cosmeticele si mobilierul de interior, potrivit companiei Pantone care produce specimene de culoare utilizate la nivel mondial de industria grafica si tipografica, informeaza agentia DPA.

De asemenea, compania urmareste si analizeaza culorile utilizate in industria modei. Culoarea roz deschis a fost culoarea la moda in 2014 si un verde smarald profund a fost in fruntea listei in 2013. Pentru 2015, expertii Pantone cred ca variatii ale tonurilor de rosu vor fi cele mai populare.

Pantone a dat numele Marsala culorii care va fi in trend anul viitor. Potrivit descrierii Pantone, Marsala intruchipeaza sentimentul de satisfactie completa dupa o masa buna, iar nota de baza de maro roscat radiaza o naturalete subtila, primitiva.

Rosul specific vinului isi va face simtita prezenta in produsele cosmetice si in industriile modei, atat in cea feminina cat si in cea masculina, dar si in ceea ce priveste bijuteriile si accesoriile. Noua culoare la moda se potriveste bine cu tonurile de gri, chihlimbar, turcoaz si albastru verzui, mai scrie DPA, citat de agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii