A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713496847.0473.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicolescu: Livrarile de gaze din Rusia catre Romania au fost reduse cu 5%
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2014, ora 13:01

Nicolescu: Livrarile de gaze din Rusia catre Romania au fost reduse cu 5%

Articol de Cristian Amariei
Livrarile de gaze din Federatia Rusa catre Romania au fost reduse vineri cu 5% fata de ceea ce era planificat, fara ca partea romana sa fi primit vreo motivatie din partea rusilor.

'Fluxurile de gaze prognozate a fi livrate din Federatia Rusa catre Romania s-au redus astazi (vineri — n.r.) cu 5% fata de ceea ce era planificat. Este vorba de cantitati mici. Nu am fost oficial informati oficial in legatura cu motivul acestei reduceri', a spus Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Ministrul a convocat pentru ora 16,00 o sedinta de analiza pe aceasta tema cu reprezentantii Transgaz, Petrom si Romgaz.

Joi, companiile de gaze din Polonia si Slovacia au anuntat ca livrarile de gaze din Rusia au fost reduse cu 24%, respectiv cu 10% fata de cantitatea din contracte.

Vineri a intrat in vigoare o noua serie de sanctiuni ale Uniunii Europene impotriva Rusiei care implica restrictionarea accesului la pietele de capital ale UE pentru unele companii petroliere si din domeniul apararii. in special, UE a restrictionat accesul la pietele de capital europene pentru Rosneft, Transneft si ramura petroliera a gigantului Gazprom — Gazprom neft.

In plus, UE a interzis companiilor europene sa ofere partenerilor rusi servicii privind prospectiunile si extractia de petrol la mare adancime in zona arctica, precum si in cadrul proiectelor legate de gazele de sist, potrivit documentului publicat vineri de Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii