A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713606718.3525.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Nicio mireasa nu ar fi purtat aceasta rochie in ziua nuntii: "Noi suntem diferiti"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-04-2014, ora 12:05

Nicio mireasa nu ar fi purtat aceasta rochie in ziua nuntii: "Noi suntem diferiti"

Articol de Madalina Irimia

Cand auzim cuvantul "nunta", ne gandim la miri si mirese imbracati elegant, sarbatorind cea mai importanta zi din viata lor intr-un decor boem si romantic.

In cazul lui Maricelis si a lui Omar insa, ziua nunti a fost putin mai diferita, avand in vedere ca au ales sa-si organizeze evenimentul in Republica Dominicana, intr-un cadru cu influente rock, scrie perfecte.ro.

Cei doi s-au cunoscut in New York, unde si locuiesc actualmente. Petrecerea de nunta au organizat-o insa intr-o tara exotica si in costumatii de care majoritatea cuplurilor ar fugi vazand cu ochii.

"Nunta noastra a fost diferita pentru ca si noi suntem diferiti. Cele mai multe nunti in tematica Rock'n Roll sunt inspirate de curentul din America sau Anglia, dar noi am adoptat o influenta hispanica", a spus mireasa.

Maricelis a purtat o rochie neagra flamenco pentru a se asigura ca e in ton cu evenimentul, iar Omar un costum negru a la Elvis, care a primit complimente din partea rudelor si prietenilor.

Foto: citywesthotel.com

     
Tag-uri: cuplu, nunta, rochie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii